torstai 2. huhtikuuta 2009

From MAD to HEL

Takaisin kotona! Lennot meni tosi hyvin ja rennosti. Aamulla herätyskello soi viideltä ja vatsa oli täynnä perhosia. Jesh, mie meen kotiin näkemään kaikkia tuttuja ja syömään kaikkea ruokaa ja kokkailemaan ja ja ja... Myös lennolle ehtiminen jännitti. Lento lähti 7.40 ja Madridin metro aukeaa 6.00. Taksilla ajelu kentälle asti ois ollu turhan kallista niin ratkaisin ongelman menemällä taksilla Nuevos Ministeriosille, josta sitten kuudelta otin ekan metron lentokentälle (sen sijaan, että oisin mennyt kahdella metrolla). Loppujen lopuksi metro olikin aamulla supernopea ja olin 6.30 check-inin jonossa.

Toinen jännityksen aihe oli matkalaukun ehtiminen. Astuessani Münchenin lentokentälle Helsingin konetta aloitettiin jo kuuluttelemaan ja toivoin vain parasta, että matkalaukku ehtii. Muistin kyllä ottaa talvitakin Madridista mukaan, että pääsen kentältä kotiin, mutten tajunnut takin kauhesti lämmittävän jos se odottaa matkalaukussa Münchenissa. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin ja iloinen punainen Samsonite tervehti minua Helsinki-Vantaalla. Tuliaisina tuomani kinkut ja muut herkutkin pysyivät kylminä.

Kotona on ollut tosi hassua. Oma tavallinen läppärini tuntuu järkyttävän isolta ja oma kotikin näytti jotenkin oudolta - onneksi vain hetken. Liikennevalojen ukotkin näyttivät kauhean laihoilta. Mutta kotona on ihanaa, varsinkin kun täällä odotti siivottu asunto ja vieläpä lahjakin! Tähän mennessä mie oon käyny sekoomassa ruokakaupassa, kokkaillut kanakormaa ja leiponut.

Helsinki hiljenee ja palataan asiaan taas kun oon Madridissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti