keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kiekkohuumaa

Ensimmäinen kunnon matsi Suomelta nähty ja oi, mikä jännitysnäytelmä! Yritettiin ekana kavereiden kanssa käydä irkku/sporttibaarista kyselemässä joskos siellä näytettäs kun miun Madrid-asiantuntijat neuvoivat sinne. Ulkona oli kyltit, että tänään ManUn peli 20.45 eli se siitä sitten. Onneksi oli plan B jo valmiina.

Matkalta vähän ruokaa ja limsaa mukaan ja miun luokse. Juha oli viritellyt miun koneen niin, että pystyn katsomaan YLE Areenan juttuja, jotka muuten näkyisivät vain Suomessa. Neljästään sitten asettauduttiin miun miniläppärin äärelle ja hihkuttiin ilosta maalien kohdalla. Netti tottakai pätki tosi paljon, mutta enimmäkseen pelistä sai selvää. Ja parhautena oli tietysti se, että tullessani ulos huoneesta peliajan loputtua, keittiössä seisoskeli kämppiksen tsekkiläinen poikaystävä, jolle pystyi hehkuttamaan Suomen voittoa. Toivon mukaan kuitenkin perjantain peliin onnistutaan löytämään kunnon kisakatsomo. Vaikka oli kyllä ihan parasta kun sai kuunnella Mertarannan selostusta! Oishan se inhottavaa jos selostaja ois väärän maan puolella.

Tytöt miniläppärin äärellä

Tehtiin muuten Sallan kanssa simaakin tässä toissapäivänä. Ei kyllä löytynyt fariinisokeria, mutta ruokosokerilla näytti tulleen ihan kelpotavaraa. Tarkoituksena ois maistella sitä vappupäivän piknikillä Retiro-puistossa. Täälläkin on Día del trabajo, työn päivä, muttei sitä pahemmin juhlita. Joitakin mielenosoituksia on muttei oikein muuta. Lauantaina on vielä Madridin alueen juhlapäivä, mutta kuulemma monet vain lähtevät reissuun sen takia, että on pitkät vapaat. Ehkäpä miekin käyn tutustumassa lähikyliin päiväreissun verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti