torstai 11. kesäkuuta 2009

Mitä tulee ikävä?

Viimeinen ilta oli ihan huippu! Hyvää sushia, ihania kavereita ja hauskoja juttuja. Parasta oli se, että kukaan ei tahtonut lähteä juhlimaan, joten ei tullut sellasta sori mut ku tahon jo kotiin -selittelyrumbaa. Juhlimiset sain juhlittua viikonloppuna ja nyt oli kiva tulla ajoissa kotiin. Ilta oli ihana, niin lämmin että lyhythihaisessa mekossa tarkeni loistavasti. Ahh.

Mietin, että vaikka oon tosi innoissani menossa kotiin niin kyllä on muutamia asioita mitä jää ikävä...

Ystävät
Oon tutustunut moniin kivoihin ihmisiin ja harmittaa kun tietää, että useimpia tuskin nään enää uudestaan. Toisaalta on vahvasti semmonen fiilis, että kyllä niitä joskus jossain näkee. Vaikka viime vaihdon tyyppejä en oo kyllä nähnytkään... Onneksi on facebook. Ja suomityttöjä ainaskin toivon näkeväni :)

Aurinko
Ihana kamala aurinko. Pelkään kokoajan polttavani ihon, mutta on se aurinko ja lämpö silti ihanaa. Parasta on just tämmöset lämpimät illat kun voi vaan istuskella puistossa ja kattella kun aurinko laskee. Templo de Debod on muuten ihan paras puisto, niin illalla kuin päivällä!

Ruoka
Ruokaa ja ravintoloita onkin tullut hehkutettua monesti. Monet jutut on kyllä tajuttoman rasvasia, mutta on täällä kyllä niin hyvää ruokaakin, että oh. Ja ravintoloita kun on niin hirmusesti! Tietty Helsingissäkin on ravintoloita, mutta eipä siellä tuu mentyä... ja ihan hyvä niin.

Vapaus
Kalenteri on aina tyhjä ja menot sovitaan edellisenä iltana. Huimaa! Onneksi kesällä on vähän rauhallisempaa, mutta syksyllä vaalikiireissä varmasti kaipaan lötköilemään Madridiin.

Vaatekaupat
Täällä on niin tajuttomasti ihania vaatekauppoja, että ei mikään ihme et matkalaukku huutaa hooasiannaa. Ketjukaupoista lemppareita on Blanco, Bershka, Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Sfera... ja korukauppoja, ja kenkäkauppoja, ja pikkuputiikkeja. Ah. Toivon mukaan lentokentällä ollaan armeliaita.

Näitä nyt ainakin ens alkuun tulee ikävä. Varmasti monia muitakin asioita, mutta nyt kone kiinni ja unta kaaliin! Tän blogin taival alkaa olemaan lopussa.. kaipa mie jotain vielä kirjottelen Suomesta, mutta se siitä sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti