keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Polttaa / kesäkatu naista!

Aurinko vaan porottaa kuumuuttaan täällä. Mie kun valittelen jollekin paikalliselle kuumuutta niin ne vaan naureskelee, että odotappa elokuuta. Noh, onneks oon jo Suomen viileämmässä ilmastossa silloin. Tänään kävin tässä suht lähellä olevassa maauimalassa pulikoimassa viilentyäkseni. Oli hirmu kivaa makoilla nurmikolla ja kävästä välillä virkistäytymässä vedessä. Metrossakin ilmastointi on ihan täysillä, niin oli varsin mukava reissu. Paikkana oli metro Acaciasin lähellä oleva Peñuelas, katu taisi olla Calle de Esperanza tai jotain sinnepäin. Hinta oli kyl vähän kallis, 4,35e/kerta. Ku oon enää muutaman päivän, niin en viittinyt ostaa kymmenen kerran korttia.

Maauimalan jälkeen kävin tutustumassa vanhaan metroasemaan. Muutama vuosikymmen sitten metroja pidennettiin ja yks asema poistui silloin käytöstä kun asemaa ei saatu pidennettyä lisää. Oli ihan jännä kun siellä oli vanhat mainokset ja kaikki. Estación de Chamberi oli paikan nimi ja sinne ei edes maksanut mitään sisälle. Eilen kävin tutkailemassa Museo Thyssen-Bornemiszaa. Vielä on muutama paikka mihin tahon mennä käymään ja kuumina päivinä onkin hyvä käyä museoissa niin ei ihan paahdu hengiltä.

Ihan hullua ajatella, että on enää 8 päivää jälellä miun vaihtoa. Aika on mennyt aivan hirmuisen nopeasti ja tuntuu etten edes ehtinyt kunnolla kotiutua tänne. Noh, Helsingissäkin siihen meni yli vuosi että tunsin sen kodikseni. Lappeenrantaan kun menee nykyään käymään on aina ihan vaan vierailu-fiilis. Käyn niin harvoin, että kaupunki kerkee muuttumaan joka kerralla pikkuisen ja ihmettelen aina että mikäs tuokin talo tuossa on. Kun tuun täältä takasin niin suuntaankin heti Lappeenrantaan viettämään kaverin häitä ja koska kesätöitä eikä siten rahaakaan ole niin varmaan jään sinne lomailemaan juhannukseen asti.

Tämmöstä tänne tällä kertaa. Ei miulle mitään ihmeempiä tapahdu kun ei päivisin ole oikein mitään erityistä tekemistä. Nyt illalla vielä miun vuokraisäntä tahtoo viiä miut syömään kun oon lähössä takas Suomeen ja huomisen suunnitelmista ei hajuakaan. Miun vuokraisäntä on muuten just paras tyyppi. Se on semmoinen japanilainen miekkonen ja se aina kertoilee juttuja Japanista. Se on myös tosi kiva tyyppi, toi miulle uudet lakanat ja uuden tyynyn ja peiton kun muutin tänne. Astioita en tajunnut kysyä, mutta myöhemmin kuulin sen antaneen vähän astioita miun kämppiksellekin. Täällä harvinaisesti miulla on myös vuokrasopimus kirjotettuna, mikä on kiva juttu. Uusi kuvia muuten löytyypi täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti