lauantai 30. toukokuuta 2009

Äänestämässä

Nyt on kansalaisvelvollisuuskin suoritettu kun käytiin Suomen suurlähetystössä äänestämässä. Kyllä siitä jokunen tovi vierähti kun neljä ihmistä kävi äänestämässä ja täytteli lappuja. Ja rupatteli aikansa kuluksi. Eipä lauantaina oo mihinkään kiire - ainakaan täällä.

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin niin nyt on luennot loppu. Enää on kaksi tenttiä jälellä, maanantaina ensimmäinen ja 10. päivä toinen. Loput kaks skippaan, koska tahon päästä ystävän häihin. Tokkopa ne ois läpi menneet kuitenkaan. Maanantainkin tentti on vielä vähän mysteeri, koska esimerkiksi alkamisajaksi oli ilmoitettu "Se on aamulla. Tuskin ennen kymmentä." Loistavaa. Siinä sitten koita miettiä et mihinköhän aikaan sinne kampukselle kannattaa vääntäytyä. Noh, onneksi Salla lupas kysellä vielä.

Tänään lähti myös miun kämppis takas Kanarialle kesän viettoon. Tai siis onhan miulla noita kämppiksiä iso liuta, mutta pois lähti se jonka kanssa oon eniten viettänyt aikaa. Tai siis jonka kanssa olen viettäny aikaa, muiden kanssa en oo ees hirmusemmin jutellu. Mutta kämppis siis lähti. Lähtiessään jätti miulle (miun ollessa äänestämässä) nätin rannekorun, jee, kivaa.

Eilen oltiin juhlistamassa Melissan viimeistä iltaa Madridissa ja oltiin isolla tyttöporukalla tanssimassa parissa eri baarissa. Ekana oltiin irkkubaarissa ja ihmeteltiin miks kaikki pojat kerääntyy ympärille tuijottamaan kunnes tajuttiin et ne kattoo mein pään yläpuolella olevasta telkkarista futista. Noh, pitäähän tanssilattiallakin olla telkkareita. Tietty. Kai mie oon jotenkin espanjalaistunut täällä kun lähtiessäni kotiin vähän ennen neljää ajattelin, että onpa hyvä kun lähden näin ajoissa niin ei väsytä ku tarttee herätä äänestämään.

Nyt ois suunnitelmissa käyä kattoos kaikki nähtävyydet mitä on vielä jälellä. Täällä onkin päivisin jo niin kuuma, että museot ovat just täydellisiä viilentymispaikkoja. Keskiviikkona käväsin jo kokeilemassa Telefericon eli semmoisen kaapelikärryajelun. Kuvia sieltä ja muistakin jutuista löytyy tästä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti