torstai 12. helmikuuta 2009

Asumiskuviot selkiytyvät


Asunnonmetsästys alkaa tuottamaan tulosta. Oon tän viikon asustellut matikalla opiskelevan Jukan luona, joka ystävallisesti on antanu miun punkata sen luona kun se on opiskellut yöt ja nukkunut päivat, kun mie taas oon silloin ollut luennoilla. Asunto on edelleen ilman nettiä, joten oon ettinyt parempaa huonetta. Eilen kävin tutkailemassa paria kämppää, joista toinen oli aika kaukana (ja sijaintiinsa nähden kallis) ja toinen taas aivan liian kallis, vaikkakin tosi hyvällä paikalla. Tänään sitten löytyi kiva kämppä ihan keskustasta, ihan ok hintanen ja kaikki kalusteet uusia. Huomenna pitää soitella tarkemmin, mut ainakin ensinäkemältä oli ihan asuttava. Kaks kylppäriä helpottaa yhteisasumista...

Opiskelu on alkanut ihan mukavasti vaikken pahemmin kaikilla luennoilla mitään ymmärtänytkään. Miulla alkaa luennot aina 9.30 ja loppuu 13.30, jonka jälkeen voi mennä syömään. Maanantaista torstaihin on sama lukujärjestys ja luennot on kaikki samassa luokassa. Ihan lukiomeininkiä. Luokas tuntuu loppuvan happi jo puoles välis päivää ja luennoitsijat vaan paahtaa täysillä edessä. Pitää koittaa huomisen aikana tulkata miun muistiinpanoista jotain järkevää ku kopioin vaan sen enempiä ajattelematta. Mie en kyl tajuu miten noi muut jaksaa koko päivän sen kummemmin syömättä. Niin, perjantaisin ei siis oo luentoja. Jee.

Kuva on tällä kertaa yheltä terassilta mis juopottelin yhen siiderin ihan vaan siitä ilosta, että niillä oli siideriä. Tarkempi tutkiskelu osoitti, että se oli jopa luomua. Täällä on aamuisin semmosta pari plusastetta, mut päivisin on jo parhaimmillaan 15 astetta ja aurinko paistaa. Kyl noi paikalliset on vähän kattonu kieroon ku oon kulkenu hihat käärittynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti