torstai 19. helmikuuta 2009

Uusi asunto

Huh huh mikä päivä. Aamulla ajattelin et noh, onhan toi kämppä ihan kiva että en jaksa etsiä enää. Pari päivää sitten laitoin viestiä yhen nettisivuston kautta kämppäilmotukseen, että ottaa yhteyttä. Kun seuraavana päivänä ei kuulunut mitään ni unohdin koko asian, eihän täällä kukaan vastaa soittopyyntöihin. Tänään sitten kuitenkin yks tyttö soitti et vieläkö tahdon tulla kattomaan asuntoa ja sovin, että tuun samantien. Kämppä vaikutti vähän sotkuselta, mut huone oli tosi kiva. Ehkä kaks kertaa niin iso ku edellinen ja parveke, netti, oma jääkaappi ja semmosta. Maksoin takuuvuokran ja sovittiin et tuun kuudelta allekirjottamaan vuokrasopimus jonkun kanssa mitä en ymmärtänyt. Kotona katoin sanakirjasta sen sanan ja se olikin omistaja. Sit iski paniikki.. kenelle mie sit maksoin jos se ei ollu kämpän omistaja? Olin saanut yhdet avaimet, mut silti tuli vahvasti semmonen fiilis et nyt joku mättää.
Kuudelta tulin allekirjottamaan sopimuksia ja kaikki vaikutti olevan ihan kunnossa. Kämppää esitellyt tyttö oli ollut tän asunnon edellinen asukas, joka oli tahtonut lähteä kesken sopimuskauden ja oli selitellyt jotain et oon sen italialainen kaveri ja muutenkin kertonu miulle asunnosta hieman värittyneesti. Se oli sanonu miulle väärän vuokran ja pyytäny liikaa takuuvuokraa. Onneks vuokraisäntä oli yllättäen hyvä tyyppi ja antoi miulle suoraan liiat rahat ja sano keskustelevansa sen tytön kanssa (kun se tulee hakemaan takuuvuokraa). Oikea vuokrakaan ei ole kuin noin 20e enemmän ku edellisessä kämpässä ja tilaa on huomattavasti enemmän. Ja täs ei tuu mitään yllätysmaksuja kun kaikki kuuluu vuokraan.
Miun osoite on siis Calle Corredera baja de San Pablo 4, 2B, 28004 Madrid, Epsanja. Ja jos jutella tahtoo niin kännykkä on +34691908299.
Kuvia tulee kämpästä huomenna, nyt mie alan purkamaan matkalaukkua.

Update: Vaihdoin numeroa, joten muokkasin tohon uuden numeroni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti