lauantai 14. helmikuuta 2009

Huono päivä

Eipä ne asuntoasiat selvinneetkään mihinkään. Se kiva kämppä menikin jollekin toiselle vaikka oli kyllä jo sovittu muuta. Jotenkin sitä kuvitteli, että se mitä on sovittu pitää paikkansa, mut eii... Täähän on Espanja. Päivää ei yhtään parantanut se, että käydessäni yliopistolla sain kuulla, että mie en pääse espanjan kielikurssille, koska en oo osallistunu tasokokeeseen. Tasokokeiden päivät ja ajat olivat ilmeisesti olleet jollakin nettisivulla ja ne ois pitäny sieltä osata kattoa. Viimenen koe oli ollut siihen aikaan ku mie vasta lentelin kohti Madridia. Oli kyllä harvinaisen paska fiilis näiden uutisten jälkeen. Tuli ihan semmonen olo et miten mie saan kavereita kun luennot vaan paahdetaan lähes ilman taukoja ja kielikurssillekaan en päässyt.

Iltaan kohden fiilis rupesi paranemaan. Ensiapuna oli suklaata, Greyn anatomiaa ja pari jaksoa Rillit huurussa -sarjaa. Illalla oli erasmus-bileet, mihin menin parin tutun kanssa. Ihmettelin kun sovittiin, että nähdään 23.30 baaria lähimpänä olevalla metroasemalla, että onpas myöhä. Kun saavuttiin paikalle ei baari edes ollut vielä auki! Sisään maksoi 10e ja samalla sai kaksi drinkkilippua (ja drinkeiksi siis lasketaan vodkaa, viskiä, giniä tms ja blandista). Viinakset hujahti lasiin aika vapaalla kädellä ja blandis tuli sitten kylkeen eli sen sai sekoitella ite. Siinä vähän ennen viittä alko väsyttämään ihan pirusti ni lähin muiden mielestä jo niinkin aikasin kotiin. Baarit on kuulemma auki aamuun asti.

Tänään oon mietiskelly et ehkä tää kämppä mis nyt oon ei ookkaan niin pieni ja surkee. Että jos laittas vuokraisännän koville ja käskis sen hankkimaan netin tähän niinku se oli Jukan tänne muuttaessa lupaillu. Oma kylppäri on tosi kiva ni ei lopu kuuma vesi yllättäen ja sijainti on kuitenkin tosi hyvä. Huomenna oon menossa kattomaan yhtä kämppää, mut jos se ei oo hyvä ni kaipa mie tähän jään. Kuitenkin viis kuukautta menee nopiaan. Ja fiilis nousi entisestään kun lähikaupasta ostin pullon skumppaa alle kahden euron.


Miun huone ovelta, vaatekaappi, sänky ja pöytä. Toinen ovi vie miun kylppäriin. Tai Jukan huone tää on vielä toistaseks...

(Mucho) Vodka con Redbull

1 kommentti:

  1. Uujea, ihan hyvältä näyttää toi huone, et sie sinne kuitenkaan tullu hengaa :) mut se netti ois tosiaan pop. Ja sitkun siul on se, niin et ees huomaa muuta huonetta :D

    VastaaPoista