keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Lähtö lähestyy


Wihii. Nyt on sitten oma blogi! Oon mielestäni aika laiska pitämään yhteyksiä, joten näin saan kirjoteltua kuulumiseni kaikkien niitä kaipaavien tietoisuuteen. Mie lähen siis 9.2. klo 6.45 Madridiin ja viivyn siellä viitisen kuukautta.

Juha käski kirjoittaa, et miks mie lähen sinne (ja ilmeisesti siis julmasti ja inhottavasti hylkään poikaparan). Olin lukioaikana Espanjassa vaihdossa ja alunperin kotikaupunkini piti olla Madrid. Perhe kuitenkin otti ja muutti heti ensimmäisen viikon jälkeen Caceresiin, mistä en pahemmin tykännyt. Vaihtovuosi ei ollut ihan odotusten mukainen ja kaikki oikestaan kulminoitui siihen, että miut lähetettiin kotiin viikko ennen oikeaa lähtöpäivää (pitkä tarina....). Eli mie lähen antaakseni Espanjalle uuden mahdollisuuden. Mie tahdon kokeilla mitä Madridilla olisi ollut tarjottavanaan. Ja onneks en asu tällä kertaa perheessä.

Mikäli eksyt tänne lueskelemaan ni jätä ihmeessä kommenttia ettei tää jää ihan yksipuoliseks avautumiseks... Ja Juha, mie lupaan tulla takas.

6 kommenttia:

  1. Nyt on hyvä luvata tulla takas.. :D Mut ikinä ei pie sanoo ei ikinä..
    Mut etköhän sie tuu takas, ainaki täällä toivotaan sitä. :) Mitä siitä elämästä tulis jos Juhalla ei Emmaa olisi.
    Onnea pakkaamiseen (naisilla ko se on _aina_ niin pirun vaikiaa.)

    VastaaPoista
  2. Pakkaaminenhan on ihan maailman parasta! Olin monta vuotta partiossa ja siinä sivussa oppi pakkaamaan kohtuu hyvin reissulle ku reissulle. Miun mielestä muutotkin on ihania ku saa pakata kaikki kamansa.

    VastaaPoista
  3. Ei siinä pakkaaminen onki kivaa, mut miksi sitä tulee aina jätettyä se viimetippaan? :D

    VastaaPoista
  4. Ne kuulemma blandaa punkkua cokikseen siellä. Outoja nuo ulkomaiden tavat.

    Täytyypä seurata blogia ihan töiden puolesta. =) Hauskaa reissua!

    VastaaPoista
  5. Punkku kokiksella on hyvää, namnam :) Laita sun blogi blogilistalle! En ainakaan vielä löytänyt...

    VastaaPoista
  6. No ne perkeleet sekoittavat punkkuun toisinaan myös sitruunalimsaa. Ja sepäs vasta hyvää onkin.

    VastaaPoista