maanantai 9. helmikuuta 2009

Pakkauksen kuningas.. tai siis kuningatar


Kukapa olisi uskonut, että parin tunnin yöunilla voi olla näinkin pirteänä iltaan asti. Lento lähti ihanasti klo 6.45, mikä tarkoitti neljältä heräämistä. Herääminen kuitenkin kannatti, koska lento yöllisen Helsingin yli oli jotai tosi hienoa. Kaikki valot.. ooh! :) Ja auringonnousu pilvien päällä oli myöskin makee. Lennot meni muutenkin tosi kivasti, ei ees koskenu korviin tai muuta perussettiä.
Viimeisenä iltana iski pienoinen paniikki kun tajusin ettei miulla ollut kummankaan tutun mitään yhteystietoja eikä miun kämpän osoitetta. Nooh, onneks kaikki kuitenkin lutviutu hyvin ja Jukka matikalta tuli miuta vastaan kentälle ja vei miun kämppään. Kämppä oli hienoinen järkytys... kyl mie tiesin et se huone on pieni, mut että niin pieni. Plus se, että ei oo nettiä on suuri miinus. Eikä näemmä edes Starbucksissakaan ollut asiakkaille wlania, joten nörtteilen nyt nettikahvilassa.. vielä toistaseks on intoa näpytellä ööt ja ää-pisteet paikalleen.
Päivän aikana oon hankkinut epsanjalaisen numeron, jonka kylkiäisenä tuli kännykkä. Että jos joku tarttee kännykkää ni täällä ois tarjolla. Huono ja halvalla. Ota vaan, ota ota! Tänään on myös selvinnyt tupakkalain todellinen tilanne. Onhan se periaatteessa samanlainen kuin Suomessakin, mutta kukaan ei vaan jaksa noudattaa sitä.
Niin ja bussilippuja näyttäs saavan vain parista paikkaa ja tiettyinä päivinä, siis sellaisia kuukausilippuja. Tosin niissä ei ole mitään opiskelija-alennusta ja koska miun yliopisto on jossain ihan kuusessa, maksan reilu 50e kuussa ilosta matkustaa.
Että tämmöstä tänne. Huomenna seikkailemaan yliopistolle.
Matkalaukku oli muuten täydellisesti pakattu. 19,5 kiloa ja kotona ei ole vaakaa. Joku vois melkein ylpeillä tolla. Mut enhän mie oo semmonen. En ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti