sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Karaokea

Satu tuli ja Satu meni. Parissa päivässä kerkesi juoksemaan läpi isoimmat nähtävyydet ja nauttimaan auringosta. Toisin kuin Juhalla, Satulla oli onnea säiden suhteen. Täällä on yli viikon paistanu aurinko täydeltä terältä joka päivä. Ostin apteekista 35 suojakertoimista aurinkorasvaa etten palais ja oon jopa muistanut laittaa sitä joka päivä.

Lauantaina menin miun kämppiksen Melisan ja sen kavereiden kanssa tähän lähistölle karaokebaariin. Se oli ihan tosi hauska paikka, vaikka monet osasivatkin laulaa vähän turhan hyvin. Siel oli ihan kunnon lava ja ihmiset hurras kaikille hirmusesti. Useimpien biisien kohdalla ihmiset laulo mukana ja fiilis oli katossa. Mieki uskaltauduin laulamaan jopa kolmen kappaleen verran. Eli miun setti oli: Always (Ronaldin kanssa), Since u been gone (yksin) ja Material girl (Lizin kanssa). :) On kyl kiva ku oon tutustunu nyt yhteen miun kämppiksistäki, kotona on paljon kivempaa. Tänään käytiin yhessä Rastrolla kun Melisa ei ollu käyny siellä koskaan. Senkin puolesta on kiva viettää sen kanssa aikaa kun se puhuu äidinkielenään espanjaa.

Yks jännä juttu mitä oon huomannu on, että tunnun törmäävän kaikkiin tuttuihin hirveesti. Tai siis tuttujen näköisiin ihmisiin. Vähän väliä kadulla tai yliopistolla tulee vastaan kaikkia tuttuja Suomesta ja meinaan jo huutaa moikka kunnes katon uudestaan paremmin. Muistelin et sama juttu kävi viimeeks ollessani Espanjassa ja sitten uudestaan tullessani takaisin. Jännä juttu.

Toinen hassu juttu on mielenosoitukset. Tähän mennessä oon nähny kolme mielenosoitusta keskustassa. Lauantaina oli asuntojen korkeita hintoja vastaan. Yliopistolla on jatkuvasti banderolleja mielenosoituksista uusia lakeja vastaan.

No nyt kun tästä näyttää tulevan jo pienoinen lista niin kolmantena hassuna juttuna vois vaikka mainita liikennevalojen äänen. Liikennevalot pitää semmoista piupiupiu-ääntä, kuulostaa melkein joltain linnulta. Kauhian hauskaa.

Tunteella :)

1 kommentti: