tiistai 17. maaliskuuta 2009

Pelkkää juhlaa

Tämän viikon luennot olivatkin jo tässä. Johan kahessa päivässä riittikin tekemistä. Huomenna meen Valenciaan erasmus-porukalla ja torstaina on isänpäivä, jolloin ei ole luentoja. Perjantaisin miul ei oo ikinä luentoja, joten ihan kiva viikko.

Huomenna on siis miellyttävä lähtö klo 6.30 kohti Valenciaa, jotta ollaan perillä ennen suurimpia ruuhkia. Valenciassa on varmaan viikon verran ollut vuosittainen juhla nimeltä Fallas ja sitä ois enimmäkseen tarkotus mennä pällistelemään. Ite en pahemmin tiedä itse juhlasta muuta kuin, että huomenna sen ois tarkotus huipentua ja siellä poltetaan paperimassakokkoja. Mutta ylihuomenna tiiän sitte jo enemmän. Takas me joko tullaan tai lähdetään tulemaan kolmen neljän aikaan yöllä, joten onneksi torstaina ei ole luentoja. Ollaan kavereiden kanssa sovittu, että mennään torstaina piknikille, joten tää on melkein kuin vappu Suomessa; ensin valvotaan pitkin yötä ja aamulla piknikille. Sää on tosin pikkuriikkisen parempi.

Tänään kävin parin tunnin kävelyllä pitkin kaupunkia kun oli niin nätti ilma. Samalla sain kuvailtua lisää kivoja lehmiäkin. Facebookin ulottuvissa olevat voivat tutkailla sieltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti