perjantai 20. maaliskuuta 2009

Lisää kuvia

Koska facebookkiin ei jaksa tunkea mahottomia määriä kuvia ja blogiin niiden latailu kestää ikuisuuden, olenkin ajatellut ilostuttaa teitä kaikkia ihania lukijoita täällä. Laitoin sinne tähänastisista seikkailuista kuvia, joten sopii ihastella. Siellä on myös kuvia miun eiliseltä piknikiltä puistossa, jonka nimeä en muista, mutta josta oli aivan upeat näkymät. Ja ihme kyllä, en oo vieläkään palanut täällä.

Tänään pitäisi suunnistaa johonkin laittamaan jalalla koreasti, koska kämppis-Melissalla on 20-vuotissynttärit. Tyttö oli ihan paniikissa, että hänestä tulee niin kauhean vanha ja mitä hän tekee sitten kun on niin vanha ku mie. Noh, on se silti ihan mukava tyttö :) Muutenkin tuntuu, että oon monessa paikassa vanhin tai ainaki toiseks vanhin. Lukio kun kestää vaan pari vuotta ja opiskelemaan mennään samantien, niin yliopisto-opiskelijat eivät oo mitenkään kauheen vanhoja. Mut ei piä käsittää väärin, ei se miuta haittaa. Ihmettelinpähän vaan.

Se taas mitä espanjalaiset ihmettelee miussa, on se että oon asunut itekseni (lue: ei vanhempien luona) lähemmäs viitisen vuotta. Täällä monet asuvat vanhempiensa luona niin pitkään kuin vain voivat ja vaikka selitän että monet muuttavat pois kotipaikkakunnaltaan opiskelujen perässä, ihmettely jatkuu vaan. Yliopistolla luentojen jälkeen monet kaivavat äiskän tekemät eväät repusta ja mussuttavat niitä. Mikäs siinä, itelläki alkaa olemaan ikävä äiteen perunamuussia.

1 kommentti:

  1. Joskus Saksassa kesätöissä ollessa paikalliset kauhisteli sitä, että olin muuttanut pois kotoa lukioon mennessä. Niiden oli ehkä vaikeaa tajuta, että jossain voi oikeasti olla niin pitkät välimatkat ja harva asutus... Mutta on se varmaan hassua, jos valtaosa siellä yliopistolla asuu vanhempien luona. Täällä kun kaikki kaverit on omillaan.

    VastaaPoista