lauantai 9. toukokuuta 2009

Matkaoppaana jälleen

Tuuli ja Katja saapuivat aurinkoiseen Madridiin torstaina ja matkaoppaana toimiminen on vienyt lähestulkoon kokonaan miun ajan. On kyllä ollut tosi kivaa pyöriä tyttöjen kanssa pitkin Madridia. Kerrankin saa olla hyödyksi vaikkakin olkoot se niinkin pieniä juttuja kuin löytää lentokentältä tyttöjen vuokraamalle kämpälle. Torstaina ei paljon muuta tehtykkään. Käveltiin vähän tässä lähiympäristössä ja käytiin ruokakaupassa.

Perjantaina tytöt suuntasivat Thyssenin taidemuseoon ja mie jäin kotiin lukemaan pääsykoekirjaa. Myöhemmin treffattiin museon luona ja käytiin yhessä syömässä. Shoppailujen ja päiväunien jälkeen suunnattiin kohti Madridin yöelämää. Matkalta saatiin mukaan Salla kahden vierailijansa kera. Alkuillasta (tai no, puoliltaöin) ei ollut vielä hajua mihin suunnattaisiin, mutta onneksi flyereiden jakajat auttoivat suunnittelussa. Saatiin halvat sisäänpääsyflyerit Kapitaliin, jossa olin tahtonu käydä jo aiemminkin. Se on huima yökerho, jossa on seitsemän kerrosta! Se oli kyllä kokemisen arvoinen paikka. Saatiin tanssia jalat rakoille ja ihmetellä massiivisen kokoista paikkaa. Ja monia monia portaita... kyllä siellä hissikin oli, mutta se tuntui olevan aina kadoksissa kun sitä ois tarvinnut. Illan aikana saatiin myös mahtavat charleston-tyyliset sulkapäähineet ja helminauhat. Katjalle löytyi lisäksi punainen höyhenpuuhka, joka sopi hienosti punaiseen mekkoon. Oli kyllä ikimuistoinen ilta!

Tänään suunnitelmat menivät vähän uusiksi pienoisen sadekuuron ansiosta, mutta onneksi ensi viikolle on luvassa hyvää keliä. Huomenna suuntana on tietenkin sunnuntain pakko-nähdä eli Rastro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti